Egyetlen kulcs minden zárhoz, mindez biztonságosan a nyitási jogosultságok figyelembevételével.

A főkulcs rendszer lehetővé teszi, hogy Ön valamennyi a rendszerben levő ajtót nyithassa, míg a felhasználók egy másik csoportja csak egy meghatározott számú zárat tudjon nyitni. Az így kialakított rendszer biztonságos és kényelmes, hiszen minden a főkulcs rendszerbe foglalt ajtót az előre meghatározott jogosultságok szerint egyetlen kulcs nyit.

Egy jól megtervezett főkulcs rendszer a fentieken túl rugalmasságának köszönhetően alkalmas a bővítésre, vagy a rendszeren belüli változtatásokra is.

  • Egyforma zárlatú rendszerek

Az egyforma zárlatú rendszerek esetén minden, a rendszerbe foglalt zárat (ajtó, lakat, bútor ?)  egyetlen kulcs nyit. Mindegyik kulcs mindegyik zárat nyitja.

  • Portál típusú főkulcs rendszerek

Ha egy családi házban azt szeretné, hogy például a kertész csak a kertkaput és a szerszámos kamrát nyithassa, de a házba ne juthasson be, vagy egy lakóházban a lakók a garázsba, vagy a közös helyiségekbe a lakáskulcsukkal juthassanak be, de természetesen a lakók egymás lakását ne nyithassák, akkor portál típusú főkulcsrendszer kialakítására van szükség.

  • Egyszerű főkulcs rendszer

Minden ajtónak saját kulcsa van, melyek csak a saját ajtót nyitják, de van egy főkulcs, mellyel minden ajtó nyitható.

  • Csoportos, egymást átfedő főkulcs rendszer

Ebben az esetben a zárbetétek csoportokat alkotnak. Mindegyik csoportnak saját főkulcsa van. Létezik egy vezérkulcs, ami nyitja az összes a rendszerben levő ajtót, lakatot vagy egyéb zárat. A zárbetétek saját kulccsal is rendelkezhetnek. Az egyes csoport-főkulcsok nyithatnak más csoportba tartozó zárbetéteket is, ezzel egy keresztezett mozgást biztosítva.

Cégünk segít Önnek kiválasztani a megfelelő Főkulcs rendszert, látogasson el üzletünkbe és kérje munkatársunk segítségét!